10.NESİL TCR

07-03-2024 14:36
10.NESİL TCR
YENİ 10. NESİL TCR SERİSİ


 

Yeni TCR, önceki bisikletlerin inovasyonlarını temel alarak, daha yüksek verimlilik, geliştirilmiş aerodinamik ve daha sorunsuz entegrasyon elde ederek yol bisikleti deneyimini yükseltiyor. Son çeyrek yüzyılda yol bisikletlerinde birçok değişiklik yaşandı ve TCR bu değişikliklerin hep öncüsü oldu. TCR, hem antrenman hem de yarış odaklı sporcular için rekabet avantajı sağlamalarını temel misyonu haline getirmiş ve bunu koruyan bir bisiklettir.

Orijinal TCR ilk kez 28 yıl önce piyasaya çıktı. İspanyol ONCE Takımı’nın profesyonel yarışçıları için tasarlanan bu model, yol bisikletlerinde bir dönemin sona erdiğini ve bir diğerinin başladığını işaret ederek oyunun kurallarını anında değiştirdi.

Şimdi, çeyrek asırdan fazla bir süre sonra, tamamen yeni 10. nesil TCR, Giant’ın en iyi profesyonel sporcular, mühendisler ve ürün tasarımcılarıyla çalışarak öğrendiği her şeyi en üst düzey, çok yönlü yol yarışı makinesinde bir araya getirerek yol bisikleti inovasyonunda yıllarca süren gelişmelerin temsilcisi olarak karşımıza çıkıyor.



X JENERASYON

10. nesil TCR, tam 28 yıl önce başlamış bir geleneği sürdürüyor. Bu, Giant ürün geliştiricilerinin, bünyemizdeki aerodinamik ekibimizin, Team Jayco-AlUla'dan sporcuların ve takım teknisyenlerinin işbirliğiyle gerçekleşen bir ekip çalışmasının ürünüdür. Yeni serinin amiral gemisi modeli olan TCR Advanced SL, şimdiye kadar üretilen en hafif ve verimli TCR'dir. Serinin tamamı, yeni yapım tekniklerinin mümkün kıldığı tüm geliştirilmiş yeni özelliklere sahiptir.

Amaç, watt'ınızı korurken aynı zamanda yol bisikleti deneyiminizi en üst düzeye çıkarmaktır. Sertlik ve ağırlık özellikleri sürüş kalitesi ya da kontrolünüze olumsuz etki etmez. Kabloların içerden geçmesi ve entegre kokpit, aerodinamiği iyileştirip daha temiz bir profil sunarken, karmaşık bakım ve ayar gerektirmez.


TEMEL PERFORMANS FAKTÖRLERİ



10. NESİL TCR’IN YAPIMI





Yeni ThinLine boya işlemi ile, son derece ince, ultra parlak ve sağlam bir yüzey elde etmek için gelişmiş, kompozit bir toz boya teknolojisi kullanılmaktadır. Ayrıca, tescilli bir 3M yapışkan koruyucu, sele kelepçesi takıldığında entegre sele direğini (ISP) güçlendirir ve güvenlikten ödün vermeden hafifliği korur.

PROFESYONEL YARIŞÇILARDAN TAM PUAN

TCR Advanced SL serisini yaratırken Giant, Team Jayco AIUIa takım sporcuları ile birlikte çalıştı ve onlardan aldığı geri bildirimlerle çalışmalarını sürdürdü. Sezon öncesi İspanya’daki kamplarında Flippo Zana, Michael Matthews ve Luke Plapp üretimden önce modelleri test etti. Zana, "Bu bisikletin tırmanışı, hızlanması ve yoldaki hissi beni gerçekten etkiledi. Harika ve çok yönlü bir bisiklet. Bir g

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.