Biehler Thermal Rain Bib Tight İncelemesi

14-11-2023 15:36
Biehler Thermal Rain Bib Tight İncelemesi



İnceleme | Biehler Thermal Rain Bib-Tights

Passo dello Stelvio'nun dolambaçlı yollarından esinlenen ve bu yollarda test edilen yeni Thermal Rain tayt ve formalar rüzgar, yağmur ve soğuk tüm hızıyla devam etse bile açık havada sürüş yapmanızı sağlar.

Termal teknolojiyle üretilen Thermal Rain Bib Tight'ın mikro polar kumaşı kaslarınızı sıcak tutacağından hiç şüphe yok. Yenilenen Thermal Rain bisiklet taytı artık tamamen önceden boyanmış bir kumaşa, yeni geliştirilen bir kayış sistemine ve süper rahat bir uzun mesafe pedine sahip.

Cilde yakın bir uyum sağlayan yumuşak bir kumaşla tasarlanan Thermal Rain Bib Tights'ta performans ve konfor bir araya getiriliyor. Termal Rain taytı aynı zamanda çok iyi nefes alabilirlik ve mükemmel bir sıcaklık dengesi sunuyor.

Su itici Eco kaplama, değişken hava koşullarında koruma ve maksimum performans sunar. Tayt, 6 ila 14 santigrat derece arasındaki sıcaklıklar için optimize edilmiştir, bu da onu ılıman iklim bölgelerinde ilkbahar, sonbahar ve erken / geç kış için son derece iyi bir üç mevsim ürünü haline getirir.

Kışlık Bisiklet Taytı


Pro Fit

Konfordan ödün vermeden tüm aero kazanımlardan yararlanmanızı sağlamak için yüksek oranda esneyebilen ve doğru miktarda sıkıştırma sağlayan bir kumaşla cildinize yakın oturacak şekilde tasarlanmıştır.


Su Geçirmez

Su itici Eco kaplama, değişken hava koşullarında koruma ve maksimum performans sunar.


BlueSign® Sertifikalı

Doğamızı korumak için Thermal Rain Taytı, bitkisel bazlı, flor içermeyen su itici kaplamaya sahip BlueSign sertifikalı kumaştan yapılmıştır.



Smart Comfort Ped

Yeni geliştirilen Smart Comfort pedi, yoğun sürüşlerde olağanüstü performans sağlar. Geliştirilmiş çok katmanlı yapı, en iyi uyum ve nefes alabilirliği sağlar.

Çevre Dostu Üretim

Tamamen önceden boyanmış kumaşlar kullanan Termal Yağmur Taytları, zengin bir renk deneyimi sunmanın yanı sıra baskılı kumaşlara kıyasla üretimde özellikle kaynak dostudur.



Adil Üretim Koşulları

Thermal Rain Bib Tights, kışlık bisiklet taytları Almanya'da adil üretim koşulları ve çevre dostu teknolojiler kullanılarak en az enerji kullanımı hedeflenerek üretilir.



Sonuç

Biehler Thermal Rain bisiklet taytı, su itici özelliğine rağmen mükemmel bir nem transferi ve iç yapısındaki mikro polar kumaşı ile en iyi konfor ve performans seviyesini sağlar. 6-14 °C sıcaklıklar için tasarlanan taytın ideal kullanımı soğuk ve güneşsiz günlerdir. Su itici özelliği sayesinde yerden seken suya ve yağmur geçişlerine dayanıklıdır. Dört yöne esneyen bacak hareketlerini asla kısıtlamaz ve rahat hareket etmenizi sağlar. Uzun sürüşler için tasarlanan çok katmanlı pedi 8 saati aşan sürüşlerde dahi formunu korur ve ek konfor sağlar. Biehler Thermal Bib Tight bisiklet taytı kışın en iyi yol arkadaşınızdır.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.