Bike Radar | Yılın en iyi aero yol bisikleti

23-12-2023 22:13
Bike Radar | Yılın en iyi aero yol bisikleti

BikeRadar | 2023'ü en iyi aero yol bisikleti

BikeRadar'dan Simon von Bromley, Propel Advanced Pro'yu 2023 yılında test ettiği bisikletler içinde kendini satın almaya en yakın bulduğu seçim olarak duyurdu;

"Bu yıl sürdüğüm tüm bisikletler arasında Giant Propel Advanced Pro (BikeRadar'ın 2023 Yılın Aero Yol Bisikleti) satın almayı en çok istediğim bisiklet oldu.

Propel'in en güncel sürümü, test ederken çok sevidiğim Ribble Ultra SL R gibi tamamıyla aero performansa odaklanılmamış, yani sadece düzlük bölümlerde çılgınca hızlı hissettirmek bir yana aynı zamanda çok yönlülüğü ile bir adım öne çıkıyor.

Propel ile zamana karşı yarışında mutlu bir şekilde yarışabilir, ardından uzun dağ tırmanışlarının üstesinden gelebilirsiniz. Aero bisiklet hızına, mükemmel yol tutuşuna ve rekabetçi derecede düşük ağırlığa sahip. Giant, her zamanki gibi ulaşılabilir fiyat aralıkları sunuyor. Kısacası, harika."


Giant Propel Advanced Pro 

"Bu yılın başlarında SRAM Force eTap AXS donanımlı bir modeli incelemiş olsam da, benim param olsaydı Shimano Ultegra Di2 R8170'li yapıyı tercih ederdim (çünkü Shimano'nun ergonomisini ve vites oranlarını tercih ediyorum).

Aksi halde, yapı neredeyse kusursuz. Yapacağım tek değişiklik daha uzun bir boğaz, daha dar bir gidon ve bir çift tanwall Continental GP5000 S TR lastik olurdu (meslektaşım Oscar Huckle, tanwall lastiklerin zaman kaybı olduğunu düşünebilir, ancak ben onları seviyorum)."

Simon von Bromley @BikeRadar
Fotoğraf: Steve Sayers @BikeRadar

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.