En iyi yarış bisikleti

20-12-2023 17:16
En iyi yarış bisikleti

Tırmanış için en iyi yol bisikletleri | Yollar dikleştiğinde hafifliği ile öne çıkanlar

BikeRadar'dan Simon von Bromley, hafifliği ile öne çıkan yol yarış bisikletleri içinde TCR Advanced SL 0'a tam puanla en iyi yol bisikleti seçti.

BikeRadar'a göre Giant TCR Advanced SL; Bianchi Specialissima, Cannondale SuperSix Evo Hi-Mod 2, Canyon Ultimate CF SLX 8 Di2, Envee Melee, Focus Izalco Max 9.7 AXS, Lapierre Xelius SL 9.0, Merida Scultura Teami Specialized S-Works Tarmac SL8 Dura-Ace Di2, Basso Diamante Ultegra Di2, BMC Teammachine SLR 01 Two, Canyon CFR Di2, Cervelo R5 Disc Force eTAP AXS, Colnago C68, Scott Addict RC10, Specialized S-Works Tarmac SL7, Trek Emonda SL6 Pro gibi tavsiye edilen rakiplerini geride bıraktı.

Bike Radar, yayınladığı makalede TCR Advanced SL'den şöyle bahsetti;

en iyi yol bisikleti

"En iyi tırmanış bisikletleri düşük ağırlıklıdır ve en uzun (veya en dik) tırmanışları fethetmenize yardımcı olur. Hızlı, hafif bir makineye binmenin kesin bir keyfi vardır ve birçok yol bisikletçisi tırmanış bisikletlerinin hızlı ivmelenmesini ve tepkiselliğini sever. Modern bir hafif bisiklet, yalnızca UCI ağırlık sınırının altında olup olmamasıyla değil, aynı zamanda inişlerde ve düzlükte sürüş hızınızı artıracak aerodinamiğe sahip olmasıyla da kendini kanıtlamalıdır." - BikeRadar


Giant TCR Advanced SL Disc 0  

"Giant TCR uzun zamandır yarış bisikletleri için bir ölçüt olmuştur ve bisikletin dokuzuncu nesli en iyi performansı göstermeye devam etmektedir.

TCR'nin farklı bütçelere uygun birçok çeşidi olsa da, Advanced SL 0 modeli son derece üst düzeydir ve kadro setinde geleneksel bir sele borusu yerine entegre bir sele borusu bulunur.

SRAM Red eTap AXS kablosuz grup seti ve Giant'ın kendi markası Cadex'in karbon jantları ile kutudan çıkar çıkmaz yarışa hazır ve oldukça hafiftir.

Güçlü disk frenler ve geniş vites yelpazesi, hızınızı artırmanıza ve yokuşları daha kontrollü bir şekilde aşmanıza yardımcı olur."
  

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.