HJC Furion 2.0

24-10-2023 22:39
HJC Furion 2.0



HJC FURION 2.0 KASK

Furion 2.0, olağanüstü aerodinamik performansı ve verimli havalandırmayı bir araya getirdiği için tavizsiz bir tasarım şaheseri olarak kabul edilir. HJC'nin MotoGP yarış kaskı konseptindeki deneyimi sayesinde, FURION'un aerodinamik, yenilikçi ve sade tasarımı, optimum hava penetrasyonu ve gelişmiş hava soğutma yetenekleri için performansını ve hava akışını artırır.


HJC Furion Bisiklet Kaskı
Yarı Aerodinamik Kask


Venturi Dinamikleri

Maksimum havalandırma elde etmek için, HJC'nin aerodinamik olarak geliştirilmiş modellerine Bernoulli prensibinin teknik bir uyarlaması uygulanmıştır. Hareket halindeyken, yüzey akış hızı genellikle kaskın arkasına doğru ilerledikçe artar. Basınç farkları sayesinde, ön girişten gelen soğuk hava, iç ısı dağılımı için arka havalandırmadan çıkarılır ve bisikletçiye sürüş sırasında optimum havalandırma ve mükemmel hava akışı sağlar.

Rüzgar Tüneli Testi


Rüzgar Tüneli Testi

HJC kaskları en yüksek kalite standartlarını karşılamak için hem laboratuvarda hem de "gerçek hayatta" test edilir. HJC, aerodinamik, havalandırma, gürültü ve daha fazlasını test etmek için kendi son teknoloji rüzgar tüneli laboratuvarına sahip çok az sayıdaki kask şirketinden biridir. HJC rüzgar tüneli test laboratuvarı, kask performansını iyileştirmek için çeşitli sürüş koşullarında hava kuvvetlerini ölçer.

Aerodinamik Yol Bisikleti Kaskı


Aerodinamik Tasarım

MotoGP yarış kaskı tasarım deneyiminden gelen HJC tasarımcıları ve mühendisleri aerodinamik ve rüzgar havalandırmalı kasklar konusunda uzmanlaşmıştır. Aero kasklar, kelimenin de ifade ettiği gibi, geleneksel yarış bisikleti kaskından daha aerodinamiktir, ancak havalandırma performansından ödün verir. HJC Kaskları ile bu ödün çok azalmıştır. HJC muhtemelen piyasadaki en iyi havalandırmalı yarı aero kaskı sunar.... HJC Kaskları ile Watt Tasarrufu Yapın!


HJC Furion 2.0 Aero Kask


SELFIT™

SELFIT, bisiklet kaskı uyumunda devrim niteliğinde bir teknoloji olan otomatik kendinden ayarlı bir fit sistemidir. Kaskın kafanıza oturması bir kez ayarlandıktan sonra, sürüş sırasında kafanız hareket etse bile daha fazla ayarlama gerektirmez. SELFIT sistemi boşluğu otomatik olarak ayarlar ve başınız için tutarlı bir uyum ve konfor sağlar.

5 ADIMLI KAYIŞ AYARI: 5 farklı montaj konumu, tüm farklı kafa şekilleri ve boyutları için tutarlı uyum ve konfor sağlar. Sürücünün kaskı kişisel özelliklerine göre hassas bir şekilde ayarlamaına olanak tanır ve her seferinde mükemmel bir sürüş için ideal şekilde ayarlanmış bir kask elde edilmesini sağlar.

HJC Furion 2.0 Yarı Aero Bisiklet Kaskı


In Mold Yapı

In Mold, daha fazla yapısal güç için EPS'nin dış polikarbonat kabuk ile birleştirilmesinden oluşan bir yöntemdir. Bu, kompakt bir takviye sağlayarak sürücünün korumasını geliştirir ve ürüne mükemmel bir görünüm kazandırır.

HJC bisiklet kaskları, mümkün olan en hafif ağırlığa sahip olacak şekilde hassas ölçümlerle tasarlanmış ve üretilmiştir. Yoğunluk, yerleştirme, şekiller ve malzemelerin tümü ağırlık optimizasyonunda rol oynar.

Furion 2.0, 200gr ağırlığındadır. [±10gr.]


HJC FURION 2.0 RENK VE BEDEN SEÇENEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.