HJC Gleo Çocuk Kaskı

24-10-2023 16:47
HJC Gleo Çocuk Kaskı



HJC GLEO ÇOCUK KASKI

GLEO, yol ve şehir bisikleti kasklarımızın geliştirilmesinden elde edilen geniş veri tabanına dayanan güvenlik ve rahatlığa odaklanan bir çocuk kaskıdır. Kaskın üst kısmındaki özelleştirilmiş delikler, çocukların sevdiği çeşitli aksesuarları takmasına olanak tanır. Her Gleo kaskı kutudan bu eğlenceli aksesuarlarla çıkar. Yastıklı iç pedler kaskın kafaya rahat bir oturmasını sağlar ve manyetik toka ile çocuğunuz kaskı çok hızlı ve kolay bir şekilde takıp çıkarabilir.



Fidlock Manyetik Toka

GLEO, mıktanıslı toka ile kayışları çene altında kolayca kilitleyebilir ve tek bir dokunuşla kilidi açabilirsiniz.


Ayarlanabilir Kayış Açısı

Optimize edilebilir açı ayarlayıcı ile kayışlar daha rahat bir uyum için kayışın çene altında dolanmasını engeller.


Selfit Fit Uyumu

HJC'ye özgün kişisel fit uyumu ile kaskın çocuğunuzun kafasına tam ve istikrarlı şekilde oturmasını sağlar. 



SELFIT™

SELFIT, bisiklet kaskı uyumunda devrim niteliğinde bir teknoloji olan otomatik kendinden ayarlı bir fit sistemidir. Kaskın kafanıza oturması bir kez ayarlandıktan sonra, sürüş sırasında kafanız hareket etse bile daha fazla ayarlama gerektirmez. SELFIT sistemi boşluğu otomatik olarak ayarlar ve başınız için tutarlı bir uyum ve konfor sağlar.

5 ADIMLI KAYIŞ AYARI: 5 farklı montaj konumu, tüm farklı kafa şekilleri ve boyutları için tutarlı uyum ve konfor sağlar. Sürücünün kaskı kişisel özelliklerine göre hassas bir şekilde ayarlamaına olanak tanır ve her seferinde mükemmel bir sürüş için ideal şekilde ayarlanmış bir kask elde edilmesini sağlar.


In Mold Yapı

In Mold, daha fazla yapısal güç için EPS'nin dış polikarbonat kabuk ile birleştirilmesinden oluşan bir yöntemdir. Bu, kompakt bir takviye sağlayarak sürücünün korumasını geliştirir ve ürüne mükemmel bir görünüm kazandırır.

HJC bisiklet kaskları, mümkün olan en hafif ağırlığa sahip olacak şekilde hassas ölçümlerle tasarlanmış ve üretilmiştir. Yoğunluk, yerleştirme, şekiller ve malzemelerin tümü ağırlık optimizasyonunda rol oynar.

GLEO Çocuk Kaskı 230gr ağırlığındadır. [±10gr.]


HJC GLEO RENK VE BEDEN SEÇENEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.