Recon | Bisiklet Far Çözümleri

26-08-2023 15:30
Recon | Bisiklet Far Çözümleri

Her yıl 21 Haziran'da en uzun gündüzü yaşıyoruz ve o günden sonra güneş daha geç doğmaya başlarken, geceler uzuyor. Böylece Eylül ayından itibaren İstanbul'da 06:30'da bize merhaba diyecek olan güneş, 21 Aralık tarihinde 08:30' a kadar kendini göstermiyor.

Eylül ayıyla birlikte sürüş için en çok tercih edilen sabah saatlerinde karanlıkta pedal çevirmeye başlıyoruz. Yolumuzu aydınlatmanın ve kendimizi korumanın çözümü ise kaliteli bir bisiklet ışığı edinmekten geçiyor. İnce, sade tasarımı ve güçlü lümen değerleri ile yol bisikletçileri arasında oldukça popüler olan Recon bisiklet ışıkları zengin aksesuar ve yedek parça çözümleri ve uzun çalışma süreleri ile ideal bisiket ışığınız olarak ön plana çıkıyor.

Recon Lights | Bisiklet Far Sistemleri

 Bisiklet Aydınlatma
Yüksek Parlaklık
Yüksek Parlaklık
Giant Recon bisiklet ışıkları, yüksek parlaklık seviyeleri ile gece ve düşük ışık koşullarında mükemmel görünürlük sağlar. Sürücülerin ve diğer yol kullanıcılarının sizi kolayca fark etmesini sağlar, böylece güvenliği artırır.
Akıllı Aydınlatma Modları
Akıllı Aydınlatma Modları
Giant Recon bisiklet ışıkları genellikle farklı aydınlatma modlarına sahiptir. Sabit ışık, yanıp sönen modlar, farklı parlaklık seviyeleri gibi seçenekler sunarak kullanıcıların ihtiyaca uygun aydınlatma modunu seçmelerine imkan tanır. Bu özellik, farklı sürüş koşullarına ve pil ömrüne yönelik esneklik sağlar.
Dayanıklı ve Su Geçirmez
Dayanıklı ve Su Geçirmez
Giant Recon bisiklet ışıkları, dayanıklı malzemelerden üretilir ve su geçirmez özelliklere sahiptir. Bu, değişen hava koşullarında ve zorlu yollar üzerinde güvenilir bir performans sunar. Işık setlerinin su geçirmez tasarımı, yağmurlu havalarda veya su sıçramaları sırasında ışıkların çalışmasını etkilemez.

Daha parlak, Daha akıllı

Pil bilgilerini ekranda görüntülemek için ANT+ uyumlu bilgisayarlarla eşleşmenin yanı sıra* Recon ışıkları ortamdaki ışık kaynaklarını da izleyebilir ve sürüşünüzü bitirmek için yeterli ışığa sahip olmanızı sağlamak için lümen gücü çıkışını değiştirebilir.**

* Recon HL1800 Garmin Edge® 520, 820, 1000 ve 1030 modelleri ile eşleşir
** Recon HL1800/1100/800; Recon TL200 modelleri için geçerlidir.

Recon Bisiklet Ön Işıkları→

Recon Bisiklet Arka Işıkları→

Recon Bisiklet Işık Setleri→

 Recon Farlar Gündüz Modu

Gündüz Modu
Ortam ışığı sensörü gün ışığı algıladığında, Recon ışıkları diğer araçların sizi görebilmesini sağlamak için flaş moduna geçer.
 Recon Farlar Gece Modu

Gece Modu
Karanlıkta veya gece sürüşü yaparken, Recon ön ışığı sabit bir çıkışa geçerken arka ışığınız arkanızdaki araçların tam olarak nerede olduğunuzu bilmelerini sağlamak için sabit / yanıp sönme moduna geçer.

Recon Far Aksesurları

Işığınızı ister yol bilgisayarınızla birlikte, ister sele üzerine, ister doğrudan kaskınıza veya ayarlanabilir bir GoPro yuvası aracılığıyla monte etmeyi tercih edin, Recon Bağlantı Çözümleri hepsini yapabilir. Ayrıca, yeniden tasarlanan ray montaj sistemimiz, engebeli yollarda veya patikalarda sürerken bile ışığı merkezde ve sabit tutmak için daha güçlü, daha güvenli bir çözüm sunar.

Recon Bağlantı Aparatları→

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.