Yeni Defy Endurance Yol Bisikleti

07-10-2023 23:56
Yeni Defy Endurance Yol Bisikleti





YENİ NESİL ENDURANCE YOL BİSİKLETİ

Defy daha uzağa gitmek için tasarlandı. Daha yükseğe tırmanmak, daha hızlı sürmek ve tüm bunları güvenle ve pürüzsüz kontrolle yapmak için. Performansınızın sınırlarına ulaşmanız ve kendinizi aşmanız üzere tasarlandı. Beşinci nesil Defy serisi, sürücülerin sevdiği her şeyi, yani hafiflik, verimlilik ve pürüzsüz uyumun rakipsiz karışımını bir araya getirip seviyeyi yükseltiyor. Defy şimdi daha hafif, daha konforlu ve daha verimli. Tüm gün süren bir yarış, iddialı bir gran fondo veya zorlu yollarda destansı bir solo performans için mükemmel bir arkadaş.


Titanyum Bisiklet


FONKSİYONEL SADELİK

Kullanışsız süslerden arındırılmış kadro seti, kategorisindeki en hafif kadrolardan biri. Yüksek performanslı tepkisellik ve gün boyu konforun mükemmel dengesiyle, modern “endurance” yol sürüşü için "az ama öz" bir deneyim sunar.

Titanyum Bisiklet


GELİŞTİRİŞMİŞ KONFOR

Advanced sınıf karbon kadro ve maşa, "endurance" yol sürüşü için özel olarak tasarlandı ve uzun sürüşlerde yorgunluğu en aza indiren pürüzsüz ve verimli bir sürüş kalitesi sunuyor. Yeni D-Fuse bileşenleri, sarsıntı ve titreşimleri daha fazla sönümlemek için bir araya getirildi.

Titanyum Bisiklet


DAHA FAZLA UYUM

Yeni D-Fuse gidon, ergonomik şekli ile uzun sürüşlerde konfor ve kontrol için 8 derecelik bir eğime sahip. Tüm serilerde daha geniş jantlar, yüksek hacimli iç lastiksiz (38 mm'ye kadar) lastikler için optimize edildi ve asfalt zeminden parke taşlı yollara kadar öngörülebilir kullanım ve denge sağlıyor.



D-FUSE TEKNOLOJİSİ

D Şekilli Sele Borusu

Her yeni Defy, uyumluluğa odaklanan entegre bileşenlere sahip. Bu bileşenlerin ilki, Giant tarafından on yıl önce yaratılan ve artık diğer markalar tarafından da yaygın olarak kullanılan D-Fuse karbon sele borusudur. Başlangıçta Giant'ın profesyonel cyclocross yarışçıları için kullanılan D-Fuse sele borusu teknolojisi, 2018'de Defy modeline de eklenmişti.

Tasarımın özü, titreşim emen ve az miktarda (7 mm'ye kadar) esneme hareketi ekleyen D şeklinde karbon sele borusudur. Bu, bisikletin en önemli temas noktalarından biri olan seleden yukarı doğru hareket eden darbe ve titreşimlerin enerjisini önemli ölçüde azaltır. Testler, yeni Defy Advanced SL kadro seti ve sele borusunun önceki nesil Defy Advanced Pro serisine göre yüzde 42 daha fazla uyum sağladığını göstermektedir.


D Şekilli Gidon

Bu teknoloji yeni D-Fuse gidonlarla bisikletin kokpitine de uygulandı. Gidonun üst kısmında benzer D-şekilli karbon borular kullanıldı, bu da aşağı doğru daha fazla esneklik sağlarken aynı zamanda yukarı doğru sertliği de artırıyor. Bu, titreşim emici nitelikler kazanacağınız ve ayrıca sprint veya tırmanma gibi sert, sele dışı çabalar için de daha iyi verimlilik elde edeceğiniz anlamına geliyor. Defy Advanced SL ve bazı Defy Advanced Pro modellerinde bulunan yeni D-Fuse SLR gidon, önceki nesle kıyasla yüzde 40 daha fazla esneklik sağlar.

Titanyum Bisiklet


ADVANCED SL SINIFI KARBON MALZEME

En hafif, en sert ve en yüksek kaliteli kadrolarımızı üretmek için kendi karbon fabrikamızda profesyonel seviye ham karbon fiber dokunmaktadır. Bu, Giant'ın profesyonel yarışçıları tarafından neredeyse her bisiklet disiplininde kullanılan teknolojidir. Bu kadrolar en gelişmiş mühendislik ve yapım yöntemlerine sahiptir.

Titanyum Bisiklet


ADVANCED SINIFI KARBON MALZEME

Bu özel kadro malzemesini üretmek için kendi karbon fabrikamızda yüksek sertlik-hafiflik oranına sahip yüksek performanslı ham karbon malzeme kullanılmaktadır. Ön üçgen, “Modifiye Monokok Yapı” adı verilen tescilli bir üretim sürecinde tek bir kesintisiz parça olarak kalıplanır ve üretilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.